top of page

Dansk floorball sikret tv-dækning på SPORT LIVE i den kommende sæson


Frederikshavn Blackhawks og Sunds Seahawks i årets DM-finale for herrer. Foto: Thomas Krogh.

Kanalen SPORT LIVE og Floorball Danmark er blevet enige om fortsat tv-dækning af dansk floorball i den kommende sæson. Aftalen inkluderer kampe fra herrernes Select Floorball Liga, DM-Superfinalen samt det traditionsrige Arena Nord Pokal Final4-stævne i januar.


Floorball Ligaen er den bedste række i Danmarksturneringen. Sæsonen løber fra september og frem til foråret, hvor der spilles semifinaler. Derefter findes DM-vinderne i Superfinalen.


SPORT LIVE er også med, når Pokalturneringen afgøres i januar. Final4-stævnet er en af sæsonen største og vigtigste begivenheder i dansk floorball, og det er traditionelt en kæmpe floorballfest. SPORT LIVE sender både herrernes og kvindernes pokalfinaler.


Aftalen er en fortsættelse af det tætte samarbejde, som SPORT LIVE og Floorball Danmark indledte i 2020 med produktion af VM-kvalifikationskampe. Det var så stor en succes, at forbundet indgik aftale med SPORT LIVE om Floorball Ligaen og pokal- og DM-finaler.


"Ambitionen i denne sæson er at løfte niveauet for tv-kampene, så vores sport ser bedst muligt ud på skærmen. Det er vigtigt for os med dækning på en tv-kanal, som tager floorball alvorligt og når bredt ud. Derfor er vi glade for at kunne forlænge vores aftale med SPORT LIVE i yderligere et år," siger Carsten Nymand Provstgaard, direktør i Floorball Danmark.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:


"Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Floorball Danmark om at vise det bedste af dansk floorball frem på tv. Floorball er en sportsgren med et stort tv-potentiale, og vi kan konstatere, at floorball også er i hastig vækst som tv-sport i de andre nordiske lande."


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


817 views0 comments

Comments


bottom of page