top of page

Floorball: SPORT LIVE viser Danmarks kampe og finalen fra VM i Schweiz


En sejr over Estland var med til at udløse Danmarks VM-billet. Foto: IFF International Floorball Federation.

SPORT LIVE har sikret sig retten til at vise alle Danmarks kampe og finalen fra VM i floorball, hvor cheftræner Matti Kaipio og landsholdet håber at hente medaljer hjem for første gang.


Det danske herrelandshold i floorball spillede tidligere på året en succesrig VM-kvalifikation i Letland og kvalificerede sig til VM-slutrunden som nummer tre i den europæiske gruppe 1.

VM i floorball for herrer blev afviklet første gang i 1996 i Sverige, hvor Danmark sluttede på en syvendeplads. Bortset fra 2012 har det danske landshold deltaget hver gang, og det er blevet til to semifinalepladser. Det er dog aldrig lykkedes for Danmark at vinde medaljer.


Nu venter VM i Schweiz, som afvikles d. 5. til 13. november i Zürich og Winterthur.


Danmark er placeret i gruppe D sammen med Polen, Australien og Filippinerne, og de tre indledende gruppekampe vises direkte på SPORT LIVE. Går Danmark videre i slutrunden, sender kanalen også playoff- og eventuelle placeringskampe fra onsdag d. 9. november.


Uanset dansk deltagelse viser SPORT LIVE VM-finalen søndag d. 13. november.


Kampene kommenteres af Martin Kring og Aske Strandbygaard med den tidligere U19-landsholdsspiller og cheftræner i Hørsholm-Rungsted Christian Sonne som ekspert.


"Vi er meget tilfredse med, at Danmarks VM-kampe i år bliver vist på en tv-kanal, som kan ses af rigtig mange danskere. Vi har i forvejen et tæt samarbejde med SPORT LIVE om dansk floorball, og det er fantastisk, at seerne nu også kan følge herrelandsholdets jagt på VM-medaljer i Schweiz," siger Carsten Provstgaard, som er direktør i Floorball Danmark.


SPORT LIVE viser som minimum følgende kampe:


SØNDAG D. 6. NOVEMBER

Kl. 18.00 LIVE: Danmark - Australien

MANDAG D. 7. NOVEMBER

Kl. 10.00 LIVE: Danmark - Polen

TIRSDAG D. 8. NOVEMBER

Kl. 10.00 LIVE: Danmark - Filippinerne


SØNDAG D. 13. NOVEMBER

Kl. 15.45 LIVE: VM-finale


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


1,147 views0 comments

Comments


bottom of page