Vi får heldigvis hele tiden flere og flere kunder på SPORT LIVE, og her kan du se hvordan du kan få tilgang til kanalen hos distributører, antenneforeninger og på streaming.


Distributører:


Waoo: Grundpakken


Canal Digital/Allente: Sportspakken


YouSee: Bland Selv


Stofa: Vælg Selv


Antenneforeninger:


Glentevejen

Hjørring Antenne Selskab

Skanderborg Antenne Selskab

Skagen

Tune Kabelnet

Stege Kabelnet

Christiansfeld Net

Østerbro Antenneforening

Sundbynet

Vindinge

Ejby Antenneforening

Hal-Net

Fredensborg Søpark

Ålbæk Bugt


Streaming:


YouTV: Kan vælges i alle pakker
Historisk aftale sender National Ligaen i Dansk Amerikansk Fodbold på TV, når sæsonen bliver sparket i gang april/maj 2021. En aftale med den nye danske sportskanal, SPORT LIVE, betyder at 8 udvalgte grundspilskampe fra National Ligaen, vil blive vist live på kanalen lørdag aften. Også semifinalerne og Mermaid Bowl den 9. oktober kan ses på SPORT LIVE.

De resterende streames af Allan Rokkedahl i front, og sendes live på AFI, ligesom 2020 sæsonen.


Denne aftale er et kæmpe skridt for football Danmark, og for at promovere sporten i Danmark.


”Det er et stort skridt for dansk amerikansk fodbold, og vi er enormt stolte af denne aftale. Den betyder, at mange flere danskere nu kan se kampe fra den øverste hylde i Danmark, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Selvom aftalen som udgangspunkt kun vedrører National Ligaen, så er en af målsætningerne for at indgå aftalen, at den er med til at skabe mere synlighed og derigennem vækst, for amerikansk fodbold generelt i Danmark”, siger Lars Carlsen, Direktør for DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund).

Mere end 250.000 husstande vil få mulighed for at opleve dansk toptennis, når SPORT LIVE i de kommende to år viser Elitedivisionen og DM-finaler på tv.


Eksponeringen af den bedste tennis på dansk grund får et markant løft. Fremover vil DM-finaler både individuelt og for hold blive transmitteret på tv-kanalen SPORT LIVE, der specialiserer sig i dansk sport.


Det sker efter, at SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund har indgået en toårig samarbejdsaftale.


Udover DM-finalerne vil Elitedivisionen i tennis blive fulgt tæt med en holdkamp fra hver runde i grundspillet udendørs. Det er første gang nogensinde, at Elitedivisionen dækkes fast på tv.


”Vi er rigtig glade for at have indgået den her aftale med SPORT LIVE, som sikrer dansk toptennis på en dansk kanal. Elitedivisionen er inde i en spændende udvikling og har et højt sportsligt niveau. Nu tager vi endnu et skridt i udviklingen af holdturneringen med tv-transmissioner fra grundspillet og finalerne. Samtidig får vi vist de individuelle DM-finaler, som altid er garant for god underholdning,” siger Joakim Thörring, der er turnerings-ansvarlig i Dansk Tennis Forbunds bestyrelse.


Stærke navne som Holger Rune, Clara Tauson, Frederik Løchte Nielsen, Karen Barritza og Christian Sigsgaard har været med til at hæve Elitedivisionens sportslige niveau i de senere år.


Første transmission bliver fra Medaljespillet i holdturneringen, hvor guldet skal afgøres søndag den 14. marts i KB på Frederiksberg. To uger senere, den 27. marts, står den på de individuelle finaler for damer og herrer fra DM i Hillerød.


Aftalen mellem SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund giver desuden mulighed for, at parterne kan blive enige om transmissioner fra andre begivenheder på dansk grund.