SPORT LIVE har indgået aftale om distribution til yderligere 13antenneforeninger i hele Danmark, som allerede nu mulighed for at se kanalen. Fælles for dem er at de får deres TV-Signaler fra ASOM-Net.

Det er antenneforeningerne Bjerringbro Kabelnet, Erikminde Antenneforening, Jerlev Signal og Internetforsyning, AFAA, Bolinu, GramBynet, Klarup Kabelnet, Rødding Antenneforening, Sønderho Antenneforening, Antenneforeningen Vejen, Morud Antenneforening, Skjern Bredbånd samt Ringe FællesAntenneforening som nu kan servere dansk idræt til alle deres kunder.

”Vi er meget glade for at vi med denne aftale kan tage endnu et stort skridt i vores bestræbelser på at komme så bredt ud som muligt. Med denne aftale når vi ud til omkring 17.000 husstande. Vi tror at vores satsning på lokal, dansk idræt vil falde i god jord hos disse 13 foreninger,” siger SPORT LIVEs adm. Dir. Flemming Kjellerup

SPORT LIVE kanal findes u/kodet på programplads 283

https://asom-net.dk/om-asom-net/medlemmer/

SPORT LIVE og Dansk Padel Forbund udvider samarbejdet


Der kommer endnu mere Padel på SPORT LIVE.

Efter et succesrigt samarbejde omkring DM-finalerne i 2020, har parterne indgået en ny aftale som betyder dækning af både DM-finalerne og finalerne i Lunar-ligaen, begge dele i december.

”Padel er en spændende ny sportsgren, som vokser utroligt hurtigt. Sporten egner sig også godt som tv-sport, selv om det kræver en del at levere optimale billeder fra den specielle ”arena” hvor Padel kampene afvikles. Vi glæder os meget til at vise endnu mere Padel til vores seere,” siger SPORT LIVEs direktør, Flemming Kjellerup.

Ole Egholm fra Dansk Padel Forbund:

”Vi synes at SPORT LIVE er et godt match for os. Kanalen er i en rivende udvikling, og det samme er vores sport. Nye centre skyder op rundt omkring i Danmark, og de danske elite-spillere har efterhånden et rigtig højt niveau. Jeg synes at de fortjener at blive vist frem på tv.”

Ole Egholm glæder sig også over at sponsorerne har fået øjnene op for Padel-sporten:

”Vi har Lunar som sponsor, og det har givet os muligheden for at kalde Danmarks førende padelliga for Lunar Ligaen. Nu glæder vi os rigtig meget til at få vist finalestævnet fra Lunar Ligaen på SPORT LIVE den 29 .december, og så er vi langt med planlægningen for næste sæson hvor vi satser på at udvikle padelsportensTV-eksponering yderligere,” siger Ole Egholm.

www.sport-live.dk

www.danskpadelforbund.dk
Når det danske bokse-landshold stiller op til to kampe i efteråret, bliver det med direkte transmission på SPORT LIVE.

Danmark møder Norge den 23. oktober i Vordingborg, mens det endnu ikke er besluttet hvem modstanderen bliver i Vejle den 12. december.

Derudover sender SPORT LIVE direkte fra DM, som i år afvikles i Gilleleje den 28. november.


”Vi har haft et godt samarbejde med Danmarks Bokse-Union, som har leveret gode stævner og landskampe selv under svære betingelser under Corona. Vi glæder os til at følge den fortsatte udvikling i dansk boksning, hvor der er flere talenter på vej frem,” siger Flemming Kjellerup, SPORT LIVE.


Hos DaBu siger Event Koordinator Lars Kristensen: ”Vi er glade for det fortsatte samarbejde med SPORT LIVE. Det giver os mulighed for at få vist topboksning for et endnu større publikum, og det synes vi at bokserne fortjener”.


Du kan få SPORT LIVE gennem:


Waoo (grundpakken)

Allente (sportspakken og premiumpakken)

YouSee (Nuuday): Bland Selv

Stofa (grundpakken og fuldpakken)

YouTv (streamingtjeneste)


Derudover ligger kanalen hos 14 større og mindre antenneforeninger.

NYT FRA DANSK SPORT SOM VISES PÅ SPORT LIVE