top of page

Stor tv-aftale: Dansk professionel boksning rykker ind på SPORT LIVE


Jacob Bank er blandt de boksere, som fremover kan følges på SPORT LIVE. Foto: TK Promotion.

SPORT LIVE og TK Promotion har indgået en toårig aftale om tv-dækning af en række af de største professionelle boksestævner i Danmark. Det er første gang i lang tid, at der landes en flerårig aftale mellem en tv-kanal og en promotor af dansk professionel boksning.


Tv-aftalen omfatter fire til seks årlige boksestævner på SPORT LIVE frem til 2024.


Den første tv-transmission bliver TK Promotions store stævne fra ROFI-Centret i Ringkøbing den 11. juni, hvor ungdomsverdensmesteren Jacob Bank er tiltænkt en af hovedrollerne.


Bag TK Promotion står Kasper Holgersen og Thomas Madsen, der har mange års erfaring som professionelle trænere og stævnearrangører. Thomas Madsen er bl.a. træner for den danske WBO-verdensmester Dina Thorslund. Selskabet har siden starten i 2020 arrangeret en lang række stævner med både professionelle og amatørboksere flere steder i landet.


I stalden hos TK Promotion er bl.a. 20-årige Jacob Bank, som meget vel kan blive den næste superstjerne i dansk boksning. Som amatør vandt Jacob Bank jyske, danske og nordiske titler, og som professionel er han allerede WBO Youth Champion i supermellemvægt.


TK Promotion repræsenterer også 21-årige Payman Akbari, der sluttede sin amatørkarriere med at vinde DM-guld og nu sigter mod en professionel EM-titelkamp, samt 22-årige Oliver Møllenberg, der allerede har bokset flere titelkampe og er dansk mester i weltervægt.


”Thomas og jeg er utrolig glade for, at vores arbejde begynder at bære frugt, så vi nu kan lande en aftale med SPORT LIVE. Der har fra starten været en konstruktiv dialog mellem os, og vores visioner for aftalen passer godt sammen. Jeg er glad på boksernes vegne, da de nu med sikkerhed får lov til at underholde det danske boksepublikum de kommende to år," siger Kasper Holgersen, promotor i TK Promotion.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:


"SPORT LIVE er sat i verden for at sende al den danske sport, der fortjener at komme på tv. Og det må jeg sige, at der er tale om her. Professionel boksning har stolte traditioner som tv-sport, og Kasper og Thomas har allerede vist, at de kan lave fremragende stævner. Vi er glade for, at vi med denne aftale kan være med til at sætte yderligere skub i en udvikling, hvor de stærke danske boksere kan blive yderligere eksponeret på tv,” siger Kjellerup.


Billetter til boksestævnerne vil blive solgt via SPORT LIVEs billetportal fightticket.dk.


Aftalen med TK Promotion kommer i forlængelse af den tv-aftale, som SPORT LIVE for nylig indgik med Danmarks Bokse-Union (DaBU) om transmission af DM og landskampe.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


923 views0 comments

Comments


bottom of page