top of page

SPORT LIVE og TK Promotion forlænger samarbejde om professionel boksning


Tv-aftalen omfatter stævner med bl.a. den ubesejrede WBO Europe-mester Jacob Bank. Foto: TK Promotion.

SPORT LIVE og TK Promotion har indgået en ny tv-aftale om dækning af dansk professionel boksning. Dermed har seerne udsigt til flere stævner med nogle af landets bedste fightere.


I 2022 indgik parterne en toårig aftale, og siden da har SPORT LIVE transmitteret en lang række professionelle stævner med profiler som Jacob Bank, Payman Akbari, Jeppe Møller Christensen, Nesar Kunduzi og Dina Thorslund - heriblandt flere EM- og VM-titelkampe.

 

Promoter Kasper Holgersen fra TK Promotion glæder sig over, at aftalen fortsætter:

 

"Det er en kæmpe gevinst for dansk boksning at blive vist på en tv-kanal med så stor en udbredelse som SPORT LIVE. Derfor er vi yderst tilfredse med, at der nu er kommet en ny aftale på plads, som sikrer en stærk dækning af vores stævner og boksere," siger han.

 

Næste TK Fight Night-stævne afvikles i ROFI-Centret i Ringkøbing lørdag d. 20. april med bl.a. Jacob Bank, som skal i ringen over otte omgange mod argentinske Hernan Perez.

 

Jacob Bank er nr. 25 i supermellemvægt på det anerkendte medie BoxRecs verdensrangliste, og der venter en spændende tid for den danske boksekomet, fastslår Kasper Holgersen:

 

"Vores plan er, at Jacob skal være aktiv og bokse fire kampe i både 2024 og 2025. Det bliver et mix mellem store titelkampe og kampe over færre omgange, hvor vi vil forsøge at møde boksere uden for Europa, så Jacob får prøvet kræfter med mange forskellige stilarter."


Flemming Kjellerup, direktør hos SPORT LIVE, ser frem til det fortsatte samarbejde:


"TK Promotion leverer et supergodt produkt, og deres unge talenter gør det fremragende. Med al den boksning, som jeg har fulgt i årenes løb, tør jeg godt sige, at Jacob Bank er det største boksetalent, vi har haft i Danmark siden Mikkel Kessler," siger Flemming Kjellerup.


SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 husstande og distribueres i Danmark via YouSee, Norlys, Waoo, Allente og Altibox. Kanalen er også tilgængelig i Grønland via Nanoq Media og på Færøerne via Televarpið. Derudover kan SPORT LIVE streames gennem JFM Play.

2,538 views0 comments

Comments


bottom of page