top of page

SPORT LIVE forlænger aftale med AllenteEn langsigtet distributionsaftale betyder, at tv-kunder hos Allente fortsat vil have adgang til masser af dansk breddeidræt på SPORT LIVE. Som noget nyt bliver kanalen fra årsskiftet også inkluderet på Allentes streamingplatform. SPORT LIVE vil som hidtil være tilgængelig for Allentes parabolkunder (DTH) i tv-pakkerne Premium og Sport Standard. Sidstnævnte kan tilkøbes til Basic-pakken.


Fra januar 2022 vil SPORT LIVE også være inkluderet i pakkerne Stream Premium og Stream Sport Standard, som er Allentes nye streamingtilbud til kunder uden parabol. Disse pakker kan tilgås via bl.a. computer, smart-tv, mobil og tablet.


Distributionsaftalen omfatter desuden SMATV-markedet, hvilket betyder, at Allente har mulighed for at sælge SPORT LIVE til lokale kabelnet og antenneforeninger.


”Allente har et stort engagement i breddeidrætten i Norden, så denne kanal ligger vores hjerte nært. Med aftalen kan endnu flere få adgang til SPORT LIVE, og det vil helt sikkert glæde rigtig mange af vores sportsinteresserede kunder,” siger Michael Bärlin, Chief Content Acquisition Officer hos Allente.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:

”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Canal Digital, som nu fortsætter under Allente og dermed også omfatter tidligere Viasat-kunder. Vi når således ud til endnu flere danskere, som kan se frem til masser af dansk idræt på både tv og streaming.”


Om Allente


Allente er en nordisk tv-distributør, der tilbyder tv-løsninger af høj kvalitet via satellit og IPTV til over 1 million kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Virksomheden blev grundlagt i maj 2020 som en fusion mellem Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Oslo og Stockholm og er ejet af Telenor Group og Nent Group.


Læs mere om Allente på www.allente.dk

397 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page