top of page

Snart får alle Norlys-kunder mulighed for at se SPORT LIVEFra den 3. januar 2022 får endnu flere danskere adgang til SPORT LIVE. En ny distributionsaftale betyder nemlig, at kanalen bliver tilgængelig for tv-kunder hos Norlys (det tidligere Boxer). Samtidig forlænges aftalen med Norlys-ejede Stofa.


SPORT LIVE vil blive inkluderet i pakkerne Vælg Alt (tidligere Boxer Max) og Vælg 8 (tidligere Boxer Flex 8). Distributionen foregår gennem Norlys Play.


Som tv-kunde hos Norlys har man automatisk adgang til alle sine kanaler via Norlys Play. Her kan man se SPORT LIVE på mobil, tablet og computer samt på traditionelle tv-skærme via enten Chromecast eller Apple TV overalt i Danmark og på ferie i EU.


SPORT LIVE er allerede inkluderet i den store tv-pakke hos Norlys-ejede Stofa. Denne aftale er blevet forlænget, og fra nytår bliver kanalen altså også tilgængelig hos Norlys.


Jesper Kjelgaard, direktør for Salg & Content hos Norlys, siger:


”SPORT LIVE er en spændende ny sportskanal, som vi er glade for at kunne tilbyde til endnu flere af vores kunder. Kanalen bakker op om det danske idræts- og foreningsliv, og det vil vi gerne være en del af.”


Også hos SPORT LIVE er der stor tilfredshed med aftalen.


”Vi er rigtig glade for at forlænge samarbejdet om Stofa og samtidig udvide aftalen til også at omfatte de tidligere Boxer-kunder, der nu får tv fra Norlys. Dermed kommer endnu flere danskere til at få glæde af de mange begivenheder, vi transmitterer fra hele landet. Det er en fantastisk nyhed for både seerne og for dansk idræt,” siger Flemming Kjellerup, adm. direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.


Om Norlys


Norlys er resultatet af en fusion mellem energiselskaberne SE og Eniig og forsyner over 1 million adresser med elektricitet, tv og internet. Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er Norlys Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og N1 og har hovedsæde i Silkeborg.


Læs mere om Norlys på www.norlys.dk.

628 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page