top of page

Road racing: SPORT LIVE dækker årets Zenergy Challenge på Ring KnutstorpLørdag den 6. august tager SPORT LIVE turen over Øresund til den sydsvenske bane Ring Knutstorp, som lægger asfalt til Zenergy Racings MC trackdays og Zenergy Challenge.

SPORT LIVE og Zenergy Racing indledte i 2021 et samarbejde om at vise dansk road racing på tv, og seerne kunne bl.a. opleve sidste sommers Zenergy Challenge fra Ring Knutstorp.

I år afvikles MC trackdays og Zenergy Challenge på Ring Knutstorp torsdag den 4. til lørdag den 6. august, og SPORT LIVE vil være til stede for at lave tv-optagelser på finaledagen. De færdigredigerede udsendelser bliver vist på kanalen flere gange i den efterfølgende uge.


I Zenergy Challenge køres der i seks løbsklasser: Supersport, Superbike, Pro Supersport, Pro Superbike, Supersport 300 og Moto 4½. Kørerne optjener point til den samlede stilling, og ved slutningen af sæsonen uddeles der pokaler og præmier i de respektive klasser.


Zenergy Racing står bag en lang række motorcykelløb i Danmark, Sverige og Slovakiet, og arrangementet på svenske Ring Knutstorp er blandt sæsonens største og mest populære.


Hos arrangørerne glæder man sig over, at road racing bliver vist på dansk tv.


”Vi er meget glade for det fortsatte samarbejde mellem SPORT LIVE og Zenergy Racing, som giver danskerne mulighed for at få indblik i vores fantastiske sport og som giver kørerne tiltrængt eksponering,” siger løbsansvarlig Thorleif Møller fra Zenergy Racing.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


692 views0 comments

Comments


bottom of page