top of page

Massiv publikumsinteresse for VM i petanque - kun få billetter tilbageEn lille uge før VM i petanque begynder, kan arrangørerne konstatere, at der har været stor rift om billetterne. Man skal således være hurtig, hvis man vil sikre sig en tilskuerplads.


Den 12. til 15. maj afvikles en af årets absolut største internationale begivenheder på dansk jord, når spillere fra 48 nationer mødes i Karlslunde til verdensmesterskaberne i petanque.


Det er Karlslunde IF, der lægger baner til VM, som finder sted i Danmark for første gang.


Seerne kan glæde sig til at følge udvalgte kampe direkte på SPORT LIVE fra turneringens to sidste dage. Kanalen sender over 15 timer fra Karlslunde med særligt fokus på de danske spillere og er naturligvis også med, når der overrækkes medaljer søndag eftermiddag.


Billetter til arrangementet sælges via SPORT LIVEs billetselskab boldbillet.dk, som siden 2016 har solgt billetter til en lang række danske sportsbegivenheder og kampe, bl.a. fodbold, amerikansk fodbold, futsal, basketball, håndbold, volleyball og floorball.


"Vi har oplevet en usædvanlig stor interesse for billetter til VM i Karlslunde, hvor over 75 procent af billetterne nu er solgt. Det betyder, at der bliver fyldt op på tilskuerpladserne, og dermed er der garanti for god stemning. Hvis man ikke har mulighed for at være til stede, kan man følge med direkte på SPORT LIVE," siger adm. direktør Flemming Kjellerup.


Der spilles om VM-medaljer i kategorierne single, double og mix-double, og SPORT LIVE sender direkte fra weekendens ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finaler.


Blandt deltagerne er Frankrig, Belgien, Italien, Marokko, Thailand og Cambodia, som alle er store petanquenationer - og som værtsnation er Danmark repræsenteret med to hold.


Sendetider for VM i petanque:


LØRDAG D. 14. MAJ

Kl. 09.00 - 14.45 Ottendedels- og kvartfinaler

Kl. 19.00 - 22.30 Semifinaler


SØNDAG D. 15. MAJ

Kl. 09.00 - 15.30 Finaler

Kl. 15.30 - 16.30 Medaljeceremoni


Læs mere på turneringens officielle hjemmeside: wcdenmark2022.com

1,685 views0 comments

Comments


bottom of page