top of page

Jacob Bank i sit livs største kamp - se boksebraget direkte på SPORT LIVE


Jacob Bank bliver det store hovednavn ved TK Fight Night d. 1. oktober i Kolding. Foto: TK Promotion.

TK Promotion kunne i dag løfte sløret for de bokseprofiler, der skal i ringen ved det næste store professionelle stævne i Kolding d. 1. oktober. Stævnet vises direkte på SPORT LIVE.


SPORT LIVE indgik for nylig en toårig aftale med TK Promotion om at vise dansk professionel boksning på kanalen. Det første tv-transmitterede stævne fandt sted i Ringkøbing d. 11. juni, og nu kan seerne begynde at glæde sig til endnu mere dansk boksning i absolut topklasse.


Lørdag d. 1. oktober inviterer TK Promotion til det næste professionelle Fight Night-stævne, som afvikles i Forum Kolding og kan følges direkte på SPORT LIVE. Her vil en række store navne være på plakaten, bl.a. 21-årige Jacob Bank, som bokser på hjemmebane i Kolding.


Jacob Bank er WBO-ungdomsverdensmester i mellemvægt og har ikke tabt en eneste af sine professionelle kampe til dato. Ved stævnet i Kolding får Danmarks største boksetalent muligheden for at sikre sig en plads i top 75 på verdensranglisten efter blot otte kampe, når han skal i ringen mod Rafael Bejaran, der har 12 knockout-sejre bag sig. Tysk-dominikaneren er i skrivende stund nummer 85 i verden, og han var den første bokser til at besejre den ellers ubesejrede danske mellemvægter Landry Kore som professionel.


Aftenen byder også på kampe med bl.a. Jeppe Møller Christensen og Khybar Akbari.


På et pressemøde i dag kunne TK Promotion desuden afsløre, at man har tegnet kontrakt med to nye rutinerede comeback-fightere, som også skal i ringen d. 1. oktober.


Odense-bokseren Mikkel Nielsen har vundet ni og tabt to kampe som professionel. Han boksede i 2019 en af de mest spændende kampe på dansk jord i mange år mod mexicanske Jose Guerrero, som vandt med stemmerne 95-94. Guerrero er i dag nummer 89 i verden.


TK Promotion kan også byde velkommen til Ditlev Rossing, som er regerende WBC Youth-mester og har vundet alle sine 14 professionelle kampe, heraf ni på knockout. Inden pausen fra boksning var Rossing tæt på en stor kamp i udlandet - og nu vender han stærkt tilbage.


"Vi er rigtig glade for aftalen med SPORT LIVE og ser en lys fremtid for dansk boksning. Det er afgørende for boksesporten at komme på tv, hvis vi skal have en chance for igen at finde den næste verdensmester, og vi forventer, at de røde lamper kommer til at lyse, når 1.800 boksefans indtager Forum Kolding," siger Kasper Holgersen, promotor i TK Promotion.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:


"Boksning har vist sig at være et hit hos seerne, og derfor er vi glade for aftalen med TK Promotion, som sikrer SPORT LIVE en lang række attraktive stævner med store profiler i de kommende år. Kombineret med bl.a. DM og landskampe har vi et rigtig stærkt tv-produkt, som er med til at give danske boksere den opmærksomhed, som de fortjener."


"Kasper og Thomas fra TK Promotion gør en kæmpe indsats for at promovere dansk boksning og har vist, at de kan arrangere stævner af høj kvalitet. Vi var meget imponerede over stævnet i Ringkøbing og glæder os til at sende direkte fra Kolding," siger Kjellerup.


Billetter til TK Promotions stævner sælges via SPORT LIVEs billetportal fightticket.dk.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


1,857 views0 comments

Comments


bottom of page