top of page

Futsal: Se Danmarks VM-kvalkampe mod Rumænien og Finland på SPORT LIVE


Landsholdet spiller i marts returkampe mod Rumænien og Finland i VM-kvalifikationen. Foto: DBU Futsal.

SPORT LIVE har sikret sig retten til at vise det danske futsallandsholds næste returkampe mod Rumænien og Finland i kvalifikationsturneringen frem mod VM-slutrunden i 2024.


Danmarks to modstandere i gruppe 8 er begge placeret betydeligt højere end Danmark på verdensranglisten. Finland er nummer 18, mens Rumænien er nummer 20. Dette gav sig til udtryk i de to første gruppekampe i efteråret, hvor Danmark tabte 1-5 til Rumænien og 0-6 til Finland. I marts får danskerne så mulighed for at tage revanche, når der spilles returopgør.


Seerne på SPORT LIVE vil kunne genkende mange af profilerne på landsholdet, da de også slår deres folder i Futsal Ligaen, bl.a. spillere fra Lystrup, Hjørring, København og Gentofte.


Den første VM-kvalifikationskamp mod Rumænien spilles d. 5. marts i Skansen i Sønderborg, og d. 8. marts sender vi direkte fra Energia Areena i Vantaa, hvor Danmark møder Finland.


I alt 24 nationer deltager i FIFA Futsal World Cup, hvor der spilles kvalifikationsturneringer i de forskellige verdensdele og derefter et samlet finalestævne. VM i futsal blev afholdt første gang i 1989 med Holland som vært, og siden 1992 har der været afviklet VM hvert fjerde år.


Danmark er et af de lande, der har været med helt fra starten, men det er aldrig blevet til danske VM-medaljer. Regerende verdensmestre er Portugal, som slog de tidligere mestre fra Argentina forrige år i Litauen. Det er endnu ikke besluttet, hvor slutrunden skal spilles i 2024.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og en lang række lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.


884 views0 comments

Comments


bottom of page