top of page

Danmark møder Belgien og Bulgarien i dobbelt bokselandskamp på SPORT LIVESPORT LIVE sender direkte fra ringside, når Danmark skal kæmpe mod de to stærke boksenationer Belgien og Bulgarien i en dobbeltlandskamp i Vejle lørdag aften.


Det danske landshold skulle egentlig have mødt Holland, men de har været nødt til at melde afbud på grund af rejserestriktioner. I stedet bliver det et brag af en dobbeltlandskamp.


Danmarks modstandere i Rosborghallen i Vejle bliver seks boksere fra Bulgarien og fem til seks boksere fra Belgien. De to nationer stiller op som ét samlet hold på den ene ringside, og i løbet af aftenen vil der blive bokset 10-12 landskampe i udvalgte vægtklasser.


Det bliver den absolutte top af danske boksere, der skal forsvare de rød-hvide farver i Vejle lørdag aften. Flere danske EM- og VM-boksere er på programmet, og det bliver også muligt for tilskuere og seere derhjemme at opleve nogle af Danmarks fremtidige OL-kandidater.


Et af de unge danske talenter, som skal i ringen lørdag aften, er Nikolai Terteryan, der får glæde af hjemmepublikummet i Vejle. Det bliver samtidig hans jubilæumskamp nr. 100.


- Nikolai er en af dem, vi satser allermest på her i Danmark. Han er særdeles talentfuld, og det bliver spændende at se ham i aktion lørdag aften. Bulgarien er en stor boksenation og bliver helt sikkert en svær modstander. De klarer sig rigtig godt internationalt og stiller med et stærkt hold i Vejle. Men vi har også set, at Belgien bokser godt. Jeg tror dog på dansk sejr på hjemmebane, siger Michael Ørholst, som er sportschef i Danmarks Bokse-Union.


Bokselandskampen lørdag aften er arrangeret af Danmarks Bokse-Union og bokseklubben Wedala Vejle i partnerskab med Vejle Kommune og SPORT LIVE, som sender direkte fra kampstart kl. 19.00 og frem til sidste gong-gong-slag og afgørelsen omkring kl. 22.00.


Ved ringside sidder Peter Jørgensen og den tidligere tredobbelte europamester og landsholdsbokser Vinnie Davida Søndergaard klar til at guide seerne gennem aftenen.

977 views0 comments

Comentarios


bottom of page