top of page

Basketball: SPORT LIVE viser semifinaler med Bakken Bears i FIBA Europe Cup


Cheftræner Anders Sommer skal forsøge at bringe Bakken Bears videre i Europe Cup (foto: FIBA)

For tredje gang i klubbens historie er det lykkes for Bakken Bears at spille sig videre til semifinalerne i FIBA Europe Cup - den næstbedste europæiske basketballturnering.


Modstanderen bliver Pallacanestro Reggiana, der spiller i den italienske Serie A.


SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til begge semifinaler, som dermed vil kunne følges direkte på kanalen. Første kamp spilles i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus onsdag d. 30. marts, mens den afgørende returkamp afvikles onsdag d. 6. april i Unipol Arena i Bologna.


I 2018 tabte Bakken Bears til italienske Sidigas Scandone i semifinalen, og i 2020 blev det planlagte Final 4-stævne på neutral bane aflyst på grund af coronapandemien. Nu krydser aarhusianerne fingre for, at tredje gang bliver lykkens gang og at klubben kan gå hele vejen til finalen. Men først venter altså et stærkt italiensk mandskab og to svære semifinaler.


- Vi er glade for at kunne samarbejde med SPORT LIVE om en af de største kampe på dansk grund gennem flere år. SPORT LIVE er i forvejen hjem for landsholdene samt Basketligaen, og så er det jo oplagt, at vi også samarbejder om de her semifinaler. Det kommer til at blive et fantastisk tv-produkt, med en stopfyldt hal og den helt særlige stemning, der findes ved Bakken Bears' europæiske kampe, siger Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears.


Sendetider:


Onsdag d. 30. marts

Kl. 18.30 LIVE: Bakken Bears - Pallacanestro Reggiana


Onsdag d. 6. april

Kl. 20.30 LIVE: Pallacanestro Reggiana - Bakken Bears


Ud over semifinalerne i FIBA Europe Cup viser SPORT LIVE årets pokalfinale mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Kampen finder sted i Forum Horsens søndag d. 17. april.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande. Kanalen distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.

816 views0 comments

Commentaires


bottom of page