top of page

Basketball: SPORT LIVE viser Danmarks returkampe mod Norge og Slovakiet


Darko Jukić (tv) i den seneste EM-prækvalifikationskamp mellem Danmark og Norge. Foto: FIBA.

Herrelandsholdet i basketball fortsætter i denne uge bestræbelserne på at indløse billet til EM i 2025, når Danmark møder Norge og Slovakiet i anden runde af prækvalifikationen.


SPORT LIVE transmitterer begge landskampe direkte fra Arena Næstved.


I de seneste prækvalifikationskampe mod Norge og Slovakiet, der blev spillet i august og november sidste år, tabte Danmark henholdsvis 75-99 og 70-74. Samlet set har Danmark vundet tre af otte kampe og ligger på sidstepladsen i gruppe D. Det betyder, at landsholdet under alle omstændigheder skal ud i en tredje runde af prækvalifikationen senere på året.


"Vi holder fast i 80% af den trup, som vi havde fornøjelsen af at være sammen med i forrige vindue, og som jeg synes viste store fremskridt som hold. Vi viste, at vi med under en uge sammen kunne matche de øvrige nationer. Jeg er overbevist om, at vi med mere tid sammen havde været i stand til at hente to svære udebanesejre. Forhåbentlig kan holdet fortsætte de positive takter og få to sejre i det kommende vindue," udtaler landstræner Allan Foss.


Den danske bruttotrup til ugens to landskampe består af bl.a. Jonathan Klussmann, Jonas Zohore, Kevin Larsen, Marqus Mitrovic Marion, Darko Jukić, Tobias Jensen og Sharif Barfi.


Sendetider på SPORT LIVE:


TORSDAG D. 23. FEBRUAR

Kl. 19.00 LIVE: Danmark - Norge


SØNDAG D. 26. FEBRUAR

Kl. 15.30 LIVE: Danmark - Slovakiet


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og en lang række lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.


833 views0 comments

Comments


bottom of page