top of page

Basketball: SPORT LIVE sikrer sig landskampe frem til 2025


SPORT LIVE skruer op for basketdækningen med en ny omfattende tv-aftale. Foto: Tom Andreasen.

En aftale med Danmarks Basketball Forbund (DBBF) betyder, at SPORT LIVE får eksklusiv adgang til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe frem til henholdsvis 2023 og 2025.

Direktør i DBBF, Sebastian Brydegaard, glæder sig over aftalen og kalder den for prikken over i’et for både spillerne og for dem, der arbejder med og omkring landsholdene.


SPORT LIVE indgik i foråret 2021 en toårig aftale om tv-dækning af den bedste danske række, Basketligaen, hvorfra kanalen indtil videre har sendt flere end 30 kampe. Samtidig har SPORT LIVE styrket sit fokus på basketball med bl.a. magasinprogrammet Overtime og kampe med Bakken Bears i den europæiske turnering FIBA Europe Cup. Og nu kan seerne glæde sig til endnu mere dansk basket på kanalen i de kommende år. Den nye aftale omfatter de eksklusive tv-rettigheder til kvindernes og herrernes landskampe frem til henholdsvis kvindernes EM-slutrunde i 2023 og herrernes EM-slutrunde i 2025.


Derudover har SPORT LIVE indgået aftale om at vise både kvindernes og herrernes pokalfinaler næste år. Sebastian Brydegaard, direktør i Danmarks Basketball Forbund, udtaler: - Det er en meget stor fornøjelse at se den øgede opmærksomhed, vi oplever omkring basketball, også komme til udtryk i stigende interesse fra medierne. Sammenholdt med rekordstort medlemsantal i Danmarks Basketball Forbund, er forlængelsen af den samarbejdsaftale, vi har med SPORT LIVE, helt naturlig, og vi glæder os meget over at kunne fortsætte med at vise sporten frem på fornemste vis på hele Danmarks sportskanal.


Vores landshold har igennem en periode leveret flotte resultater, og vi er stolte over at kunne fortsætte denne udvikling på vores rejse sammen med SPORT LIVE. At både herre- og kvindelandsholdet får tv-tid i de næste spændende kampe og helt frem mod de kommende slutrunder, er prikken over i’et for spillerne samt dem, der arbejder med og omkring landsholdene, siger Sebastian Brydegaard. Hos SPORT LIVE ser man frem til at vise endnu mere dansk basketball: - Basketball er tv-underholdning på et højt niveau, og vi er stolte over at give sporten og spillerne den synlighed, de fortjener. Det er en milepæl for SPORT LIVE, at vi nu får eksklusiv adgang til de danske landshold. Det er den største enkeltstående tv-aftale, vi har indgået til dato, og vi glæder os meget til et fortsat tæt samarbejde med både forbund og klubber, siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE. SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier. Læs mere på www.sport-live.dk/sadan-far-du-sport-live

786 views0 comments

Comments


bottom of page