Amr. fodbold: SPORT LIVE og DAFF enige om tv-dækning af National Ligaen
top of page

Amr. fodbold: SPORT LIVE og DAFF enige om tv-dækning af National Ligaen


Dansk amerikansk fodbold kan også i år følges på SPORT LIVE. Foto: Michael Jensen / Foto-Jensen.

SPORT LIVE og Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF) er blevet enige om fortsat tv-dækning af National Ligaen i den kommende sæson. Seerne kan glæde sig til live-kampe fra slutningen af maj og hele vejen frem til den traditionsrige Mermaid Bowl-finale i september. National Ligaen består af Triangle Razorbacks, Søllerød Gold Diggers, Aalborg 89ers og de forsvarende mestre fra Copenhagen Towers. Sæsonens første tv-kamp på SPORT LIVE bliver Triangle Razorbacks’ møde med Søllerød Gold Diggers på Vejle Atletikstadion d. 21. maj.


Med undtagelse af den første kamp, som spilles kl. 17, vil sæsonens tv-kampe blive afviklet kl. 12. Dermed kommer transmissionerne til at foregå under de mest optimale lysforhold. DAFF indgik i 2021 en historisk aftale med SPORT LIVE om tv-dækning af dansk amerikansk fodbold. Hos forbundet er man glade for den øgede interesse, samarbejdet har medført.


Lars Carlsen, direktør i DAFF, siger: - Vi er rigtig glade for at indgå en aftale med SPORT LIVE igen i år, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med SPORT LIVE og i fællesskab udvikle produktet. Tv-dækning af amerikansk fodbold er med til at skabe synlighed for sporten, hvilket er noget vi prioriterer højt, da det er med til at skabe grundlag for at få nye medlemmer og fans. Planlagte tv-kampe:

Lørdag d. 21. maj

Triangle Razorbacks - Søllerød Gold Diggers

Lørdag d. 11. juni Søllerød Gold Diggers - Copenhagen Towers

Lørdag d. 18. juni Copenhagen Towers - Triangle Razorbacks

Lørdag d. 13. august Copenhagen Towers - Søllerød Gold Diggers

Lørdag d. 20. august Søllerød Gold Diggers - Triangle Razorbacks

Lørdag d. 27. august Copenhagen Towers - Aalborg 89ers

Lørdag d. 3. september Triangle Razorbacks - Copenhagen Towers

Lørdag d. 10. september Semifinale Lørdag d. 24. september Mermaid Bowl XXXIII SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier. Læs mere på www.sport-live.dk/sadan-far-du-sport-live

706 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page