top of page

Volleyball: SPORT LIVE sender direkte fra Brøndby og Holtes afgørende DM-finale


Brøndby og Holte jagter guldet i kvindernes femte og afgørende DM-finale. Foto: Flemming Patulski Nielsen.

Kvinderne fra Brøndby og Holte skal ud i en femte og afgørende finale, før der kan kåres en danmarksmester. Den sidste finalekamp spilles torsdag og sendes direkte på SPORT LIVE.


Søndag aften udlignede Brøndby til 2-2 i DM-finaleserien mod de regerende mestre fra Holte efter endnu en tæt og spændende finale. Det betyder, at drømmen om DM-guldet lever videre for begge hold, som nu skal mødes i en sidste og afgørende finalekamp.


Der er således lagt op til et brag af en DM-finale torsdag kl. 19 på SPORT LIVE.


Kampen kommenteres af Peter Jørgensen og Kim Buchwald, som er træner for kvindernes ungdomslandshold og fra næste sæson professionel træner i den finske klub LiigaPloki.


Selv om Volleyligaen lukker ned for sæsonen, kan seerne glæde sig til meget mere volleyball på SPORT LIVE i den kommende tid. Kanalen har nemlig sikret sig rettighederne til kampe med det danske herrelandshold i den prestigefyldte turnering European Golden League.


SPORT LIVE sender direkte fra den første puljekamp mod Spanien, som spilles i Spar Nord Arena i Slagelse d. 25. maj. Der bliver også dækning af landsholdets to puljekampe mod Ukraine d. 3. og 4. juni samt kampen mod Kroatien d. 8. juni - disse spilles i Gentofte.


Over en halv million danske husstande kan se SPORT LIVE, som distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


600 views0 comments

留言


bottom of page