top of page

Volleyball: Se Danmarks puljekampe på hjemmebane i European Golden League


Danmarks hjemmepuljekampe i Golden League kan følges på SPORT LIVE. Foto: Flemming Patulski Nielsen.

SPORT LIVE sender direkte fra Lillebæltshallen i Middelfart, når volleylandsholdet skal spille puljekampe i European Golden League mod Tyrkiet, Rumænien og Portugal i maj og juni.


Det danske herrelandshold i volleyball sikrede sig sidste år en billet til EM-slutrunden, som afvikles senere på året i Italien, Bulgarien, Nordmakedonien og Israel - et historisk resultat for dansk volleyball. Men tv-seerne kan også glæde sig til at opleve landskampe på dansk jord.


Igen i år er Danmark nemlig også med i den store europæiske turnering for landshold, European Golden League, hvor vi er i pulje sammen med Tyrkiet, Rumænien og Portugal.


Den europæiske turnering for landshold har været afviklet de seneste 19 år og er opdelt i to divisioner: European Golden League med 12 hold og European Silver League med 6 hold.


Ligesom sidste år er Danmark med i European Golden League, hvor der venter svære kampe i pulje A. Ikke mindst Tyrkiet, som vandt Golden League i både 2019 og 2021, er en stærk modstander. Sidste år sluttede tyrkerne som to'ere efter et nederlag til Tjekkiet i finalen.


Sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Mikelsons, siger:


"European Golden League er i år vigtigere end nogensinde for herrelandsholdet. Særligt fordi kampene skal bruges til at gøre vores hold klar til EM mod tre modstandere, som alle også har kvalificeret sig til EM. Det giver en del ekstra at kunne bruge en så vigtig og prestigefuld turnering som European Golden League, hvor der virkelig er noget på spil, som forberedelse til EM set i forhold til helt almindelige træningskampe. At SPORT LIVE dækker alle vores hjemmebanekampe er meget betydningsfuldt for både holdet og vores fantastiske partnere. Takket være tv-dækningen kan vi få landsholdet helt ud i de mange danske stuer."


SPORT LIVE sender landsholdets puljekampe på hjemmebane direkte fra Lillebæltshallen i Middelfart. Vi lægger ud lørdag d. 27. maj, hvor Danmark møder Tyrkiet, og onsdagen efter kommer Rumænien på besøg. Den sidste puljekamp er mod Portugal og spilles d. 3. juni.


Med i kommentatorboksen som ekspert på de tre landskampe er Frederik Mikelsons, der tidligere har spillet på landsholdet og på ligaholdene i Gentofte og Marienlyst-Fortuna.


Følgende kampe vises direkte på SPORT LIVE:


LØRDAG D. 27. MAJ

Kl. 19.00 Danmark - Tyrkiet


ONSDAG D. 31. MAJ

Kl. 19.00 Danmark - Rumænien


LØRDAG D. 3. JUNI

Kl. 19.00 Danmark - Portugal


SPORT LIVE kan ses af over 650.000 danske husstande og distribueres via YouSee, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og en lang række kabelnet og lokale antenneforeninger. Kanalen er desuden inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.


659 views0 comments

Commentaires


bottom of page