top of page

Volleyball Final4: SPORT LIVE viser herrernes og kvindernes pokalfinaler


Gentoftes volleyherrer har vundet landspokalen otte gange siden 1976. Foto: Flemming Patulski Nielsen.

Den 3. og 4. februar kulminerer den landsdækkende pokalturnering i volleyball, når det store Final4-stævne afvikles i Ceres Park i Aarhus. Begge lørdagens finaler vises på SPORT LIVE.


Kampen om pokalerne begyndte i september med 21 kvindehold og 29 herrehold. Ved Final4-stævnet skal de otte bedste hold dyste i semifinalerne om at gå videre til finalerne.


Hos herrerne er Nordenskov UIF, Marienlyst-Fortuna, VK Vestsjælland og Gentofte videre til semifinalerne, og hos kvinderne mødes DHV Odense, Brøndby VK, ASV Elite og Holte IF.


Sidste år erobrede Gentoftes herrer pokalen tilbage efter en finalegyser mod Middelfart, mens Brøndby vandt kvindernes pokalfinale efter en sejr over ærkerivalerne fra Holte.


"Pokalfinalerne i volleyball er kendt for at være både festlige og byde på et højt sportsligt niveau, og vi glæder os til at dele den intense finalestemning med vores seere igen i år," siger Flemming Kjellerup, adm. direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.


Landspokalturneringen for kvinder og herrer har været afviklet hvert år siden 1976, og pokalfinalerne er en af de største og mest traditionsrige begivenheder i dansk volleyball.


Der er således udsigt til et brag af en volleyballfest, når aarhusklubben ASV Volleyball og Volleyball Danmark inviterer til Final4-stævne. Herrernes finale kan følges direkte på SPORT LIVE lørdag d. 4. februar fra kl. 12.30, og kvindernes finale sendes forskudt kl. 20.30.


Billetter til Final4-stævnet i Aarhus kan købes på www.boldbillet.dk


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og en lang række lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.


701 views0 comments

Comments


bottom of page