top of page

SPORT LIVE viser tennis i verdensklasse med Holger Rune i Kooyong Classic


Holger Runes kampe i Kooyong Classic kan følges direkte på SPORT LIVE. Foto: Mediapro Group.

SPORT LIVE har sikret sig de danske tv-rettigheder til tennisturneringen Kooyong Classic, som finder sted d. 10. til 12. januar i Melbourne med bl.a. Holger Rune på deltagerlisten.


Er Holger Rune klar til Australian Open? Det vil vise sig, når den danske tenniskomet er med i årets udgave af Kooyong Classic. Alle kampene vises direkte og eksklusivt på SPORT LIVE.

Kooyong Classic er en årligt tilbagevendende tennisturnering for singlespillere, som afvikles på Kooyong Stadium ved den historiske Kooyong Lawn Tennis Club. Her mødes nogle af verdens allerstørste tennisstjerner til den sidste finpudsning forud for Australian Open.


Den første udgave af Kooyong Classic blev spillet i 1988 - samme år som Australian Open flyttede fra Kooyong Lawn Tennis Club til Melbourne Park, hvor turneringen spilles i dag.


Ud over Holger Rune, som er den ottende bedste mandlige tennisspiller i verden, deltager også bl.a. nummer fire på verdensranglisten - Jannik Sinner fra Italien - samt topspillere som Karen Khatjanov, Frances Tiafoe og den tredobbelte grand slam-vinder Stanislas Wawrinka.


"Vi har rettighederne til hele turneringen i Melbourne, og vil selvfølgelig prioritere Holger Runes kampe. Han er ubestridt et af de allerstørste danske tennistalenter i nyere tid, og der er sket rigtig meget, siden han som en helt ung spiller kunne opleves på vores kanal første gang," siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE.


Kun én gang før har en spiller fra Skandinavien løftet trofæet i Kooyong Classic. Det skete i 1999, da svenske Thomas Enqvist vandt turneringen. Vinderlisten omfatter også legendariske spillere som Roger Federer, Andre Agassi, Pete Sampras, Andy Roddick og Lleyton Hewitt.


Programmet for Kooyong Classic 2024 vil blive offentliggjort i starten af det nye år.


Som udgangspunkt vil SPORT LIVE sende direkte fra mindst to af kampene i den indledende runde onsdag samt begge semifinalerne torsdag og naturligvis finalen fredag d. 12. januar.


SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 danske husstande og distribueres via YouSee, Norlys, Waoo, Allente, Altibox og en lang række kabelnet og lokale antenneforeninger. Kanalen er desuden inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser i mediekoncernen JFM.


6,788 views0 comments

Comments


bottom of page