top of page

Fodbold: SPORT LIVE og Pluto TV sikrer sig retten til Gjensidige Kvindepokalen


Ashley Riefner (Fortuna) og Jóhanna Fossdalsa (FCN) i duel under pokalfinalen i 2023. Foto: Claus Birch.

Fremadrettet kan fodboldfans glæde sig til direkte tv og streaming fra de to semifinaler og fra finalen i kvindernes pokalturnering i fodbold, som i år spilles på MCH Arena d. 19. juni.


Den nye aftale omfatter semifinalerne i april og maj samt finalen i juni, der samsendes på SPORT LIVE og hos samarbejdspartneren Pluto TV.


Finalen finder sted i forbindelse med DM-ugen i Herning, hvorfra SPORT LIVE sender flere forskellige idrætsgrene. Desuden har SPORT LIVE sikret sig rettighederne til hele næste sæson af Gjensidige Kvindepokalen, som løber fra august i år og indtil sommeren 2025.

SPORT LIVE har tidligere haft dansk kvindefodbold på sendefladen, da kanalen indgik Gjensidige Kvindeligas første tv-aftale nogensinde i sæsonen 2020/21, mens Pluto TV i dag er afsender af kvindernes Champions League.


Nicolai Kaas Nordstrøm, ligachef hos DBU, udtaler:


"Vi glæder os over den nye aftale med SPORT LIVE og Pluto TV. Vi havde også tidligere et rigtig godt samarbejde med SPORT LIVE, som i mellemtiden har nået en markant større udbredelse. Denne aftale sikrer en dækning af kampene på et højt niveau og en meget stærk eksponering, mens det er spændende med Pluto TV og deres gratis adgang for alle."


Siden indførelsen af kvindernes pokalturnering i 1993 har Brøndby vundet 11 gange, mens Fortuna Hjørring har vundet 10 gange. OB har vundet tredjeflest gange med tre pokaltiter.


FC Nordsjælland blev sidste år pokalmestre, da de vandt over Fortuna Hjørring i finalen.


SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 husstande og distribueres i Danmark via YouSee, Norlys, Waoo, Allente og Altibox. Kanalen er også tilgængelig i Grønland via Nanoq Media og på Færøerne via Televarpið. Derudover kan SPORT LIVE streames gennem JFM Play.

2,128 views0 comments

Comments


bottom of page