top of page

SPORT LIVE inviterer til basketfest - sender årets pokalfinaler direkteBåde damernes og herrernes pokalfinaler i basketball kan i år følges direkte på tv-kanalen SPORT LIVE. Damefinalen spilles d. 6. marts i Gentofte og herrefinalen d. 17. april i Horsens.


Hos damerne er AKS Falcon fra Frederiksberg klar til den første pokalfinale i klubbens historie efter en semifinalesejr over Aabyhøj IF. Modstanderen i finalen bliver enten SISU eller BMS Herlev, som mødes i den anden semifinale på lørdag d. 5. februar.


AKS Falcon-anfører og landsholdsspiller Gritt Langberg Ryder, som i 2021 blev kåret til årets spiller i dameligaen for andet år i træk, siger til SPORT LIVEs basketmagasin OVERTIME:


- Vi glæder os vildt meget til at spille pokalfinale d. 6. marts, hvor SPORT LIVE viser kampen direkte. Så alle dem, der ikke kommer i hallen og hepper, kan også følge med. Det er et kæmpe skridt for dansk damebasket, at vi har en tv-station, som sender finalen live.


Hos herrerne har Bakken Bears sikret sig den ene plads i pokalfinalen. Aarhusklubben har vundet pokalen hele 13 gange, og i år skal de møde enten Svendborg Rabbits eller Randers Cimbria i finalen. Hvem det bliver, afgøres i semifinalen d. 11. februar i Arena Randers.


Pokalfinalerne plejer at ligge samme dag, men i år har man valgt at ændre programmet, så man er helt sikre på, at der kan komme tilskuere på lægterne - og at finalerne dermed bliver den traditionsrige basketfest, som både klubber, spillere og tilskuere har glædet sig til. Billetter til begge finalekampe vil kunne købes på Boldbillet.dk. Salget af billetter til damefinalen åbner allerede på lørdag, når den sidste semifinale er spillet færdig.

Sendetider på SPORT LIVE: Søndag d. 6. marts Kl. 15.30 Damefinale, Gentofte Hallen Søndag d. 17. april Kl. 15.30 Herrefinale, Forum Horsens

544 views0 comments

Comments


bottom of page