top of page

SPORT LIVE i ny aftale med en af Danmarks største antenneforeningerEn aftale mellem SPORT LIVE og Glentevejs Antennelaug (Glenten) i Odense sikrer, at alle foreningens medlemmer kan se kanalen.


Sportsglade seere, som modtager deres tv-signal fra Glenten, kan glæde sig til endnu mere dansk idræt i 2022, hvor SPORT LIVE vil være en del af foreningens grundpakke.


SPORT LIVE fokuserer udelukkende på dansk idræt og dækker en lang række begivenheder og turneringer over hele landet. Glentens medlemmer i Odense kan bl.a. glæde sig til at følge lokale hold som Fruens Bøge Tennisklub i Elitedivisionen, DHV Odense og Marienlyst-Fortuna i Volleyligaen og divisionsfodbold med klubber som Dalum IF og Næsby BK.


- Med denne aftale kan vi tilbyde unikke sportsbegivenheder til alle vores tv-medlemmer og gøre dansk idræt tilgængelig for endnu flere danskere. Vi har desuden en række stærke sportsklubber her i lokalområdet, som fortjener at komme på tv. Derfor er vi rigtig glade for at tilbyde SPORT LIVE i grundpakken til gavn for alle foreningens medlemmer, siger Glentens formand Mette Bækgaard.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, som står bag SPORT LIVE, tilføjer:


- Den stigende interesse for SPORT LIVE viser, at der er stor opbakning til breddeidrætten blandt danskerne. Mange distributører og antenneforeninger har taget kanalen til sig, og vi ser frem til at give Glentens medlemmer en masse spændende sportsoplevelser i det kommende år.


Om Glenten


Glentevejs Antennelaug blev grundlagt i maj 1970 og kendes i dag bedst under navnet Glenten. Foreningen er en af Danmarks største medlemsejede antenneforeninger med cirka 30.000 tilsluttede husstande. Glenten forsyner store dele af Odense by og forstæder samt op mod 100 foreninger, boligafdelinger og -selskaber, bl.a. Tune Kabelnet, Vindinge Antennelaug, Østerbro Antenneforening og Fredensborg Søparks Antenneforening.


Læse mere på www.glenten.dk

307 views0 comments

Comments


bottom of page