top of page

Rekordmange danskere kan i år følge Dansk Super Kart på SPORT LIVE


Foto: Bo Skovfoged.
I 2021 blev første afdeling af Dansk Super Kart kørt på Rødby Karting Ring. Foto: Bo Skovfoged.

Kartingsportens topklasse, Dansk Super Kart, kan i år ses af over 500.000 husstande på SPORT LIVE. Kanalen dækker alle sæsonens tre DSK-afdelinger samt DM-finalen i august.

Snart svinges startflaget til en ny sæson i Dansk Super Kart, og der er noget at se frem til for alle motorsportsfans. Tv-kanalen SPORT LIVE er nemlig med hele vejen - fra første afdeling i Vojens til de efterfølgende afdelinger i Hanstholm og Rødby samt DM-finalen i Roskilde. I 2020 indledte SPORT LIVE et samarbejde med Dansk Automobil Sports Union (DASU) om tv-dækning af bl.a. Dansk Super Kart - til glæde for både kørere, klubber og seere. Dengang kunne løbene ses af omkring 90.000 husstande. I dag når SPORT LIVE ud til over en halv million hjem, og dét glæder Morten Willum, ansvarlig for Dansk Super Kart i DASU.


- Vi er naturligvis glade for, at vi også i 2022 kan vise danskerne Dansk Super Kart, og vi ved også, hvad det betyder for både kørere, klubber og teams, at deres sport kommer så bredt ud gennem SPORT LIVE. Vi arbejder konstant på at forbedre showet, og vi tør godt love, at det bliver endnu bedre i år. Så vi håber, seerne vil tage godt imod os, siger Morten Willum.


Dansk Super Kart 2022 inkluderer de internationale klasser KZ2 og KZ Gentlemans Cup, OK, OK Junior samt DASU Senior og DASU Junior. Tredje afdeling i Rødby byder desuden på Rotax E-kart, og ved DM i Roskilde køres der i klasserne Micro E-karting og Mini 60.


SPORT LIVE sender fra finaledagene i alle tre DSK-afdelinger. Derudover kåres der officielle danmarksmestre ved DM i Roskilde søndag d. 14. august, som også sendes på kanalen.


Tv-dækning af Dansk Super Kart 2022:


Søndag d. 15. maj

1. afdeling, Vojens Kart Center


Søndag d. 19. juni

2. afdeling, Thy Karting Center


Søndag d. 4. september

3. afdeling, Rødby Karting Ring


Søndag d. 14. august

DM-finale, Roskilde Racing Center


SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, YouTv, Allente, Waoo, Stofa, Norlys og en række af landets største antenneforeninger. Derudover vil SPORT LIVE fra d. 1. marts være inkluderet i digitale abonnementer en række dagblade under Jysk Fynske Medier.

638 views0 comments

Comentários


bottom of page