top of page

Ny tv-aftale sikrer endnu mere dansk volleyball på SPORT LIVEVolleyball Danmark og SPORT LIVE har netop indgået en tv-aftale, som betyder, at den bedste danske række, Volleyligaen, fremover kan følges på kanalen.

SPORT LIVE vil i den kommende sæson sende direkte fra hovedparten af runderne i Volleyligaen med fokus på både herrer og damer. Kampene spilles mandag aften.


Volleyligaen er den bedste danske volleyballrække og det officielle danmarksmesterskab. I ligaen spilles der et indledende grundspil og herefter et slutspil samt et placeringsspil.


Aftalen med Volleyball Danmark kommer få uger efter, at SPORT LIVE producerede og sendte tre danske landskampe fra European Silver League. Og nu kan seerne altså glæde sig til endnu mere topvolleyball, når den bedste danske række skydes i gang.


Jesper Jørgensen, adm. direktør i Volleyball Danmark, udtaler:

”Vi er utroligt glade for samarbejdet med SPORT LIVE, som etablerer en bredere eksponering af Volleyligaen ud til den almene tv-seer, der ikke nødvendigvis har set volleyball spillet på højt plan før. Med flere øjne på vores sport kan vi også øge kendskabet til volleyball generelt og være med til at skabe interesse for potentielle nye medlemmer i de lokale klubber,” siger Jesper Jørgensen.


Også hos SPORT LIVE er der stor tilfredshed med tv-aftalen.


”Vi havde et rigtig godt samarbejde med Volleyball Danmark omkring landskampene for nylig, og det har været medvirkende årsag til, at vi gerne vil udvide samarbejdet,” siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, som står bag SPORT LIVE.


Læs mere om Volleyligaen på www.volleyball.dk.

937 views0 comments

留言


bottom of page