top of page

Ny stor TV-aftale - Basketligaen på SPORT LIVE de næste tre år


Team FOG Næstveds Kameron Williams i duel med Ryan Evans, Bakken Bears. Foto: Robert Piil.

Dansk basketball vil også i de kommende år indtage en fremtrædende plads på SPORT LIVE, som netop har forlænget tv-aftalen med Basketligaen til og med sommeren 2025.


Sidste år indgik SPORT LIVE og Basketligaen en aftale om tv-dækning af herrernes bedste række, og det har rigtig mange seere været glade for. Siden da har kanalen styrket sit fokus på dansk basketball yderligere med blandt andet pokalfinaler, landskampe og udvalgte kampe med Bakken Bears i FIBA Europe Cup.


Nu er parterne klar til at tage næste skridt i samarbejdet og kan offentliggøre en aftale om massiv dækning de næste tre år, hvor SPORT LIVE vil transmittere over 150 kampe fra grundspillet, kvartfinalerne, semifinalerne og finalerne i Basketligaen.


Basketligaen omfatter i øjeblikket elleve klubber fra Amager, Herlev, Værløse, København, Holbæk, Næstved, Aarhus, Horsens, Randers og Svendborg.


Desuden videreføres det ugentlige magasinprogram Overtime, som fra denne sæson bliver bestyret af Jonas Kvist Jepsen - en af SPORT LIVEs mest erfarne basketkommentatorer.


Aftalen betyder også, at SPORT LIVE og Basketligaen vil samarbejde om aktiviteter på blandt andet sociale medier for at skabe øget interesse omkring ligaen og kampene.


"Som sport er basketball i Danmark i en flot fremgang medlemsmæssigt gennem de seneste år, og der bliver flere og flere aktive udøvere i klubberne landet over. Det gode momentum, vi har i klubberne, skal vi fastholde og videreudvikle på, og det er væsentligt at have en god mediepartner, som bidrager rigtig positivt til den mediemæssige udbredelse af sporten. Den partner har vi fundet i SPORT LIVE, og derfor er det en fornøjelse, at vi i Basketligaen nu forlænger samarbejdet med yderligere tre sæsoner. Vi ser frem til en fortsat spændende og positiv rejse med SPORT LIVE," siger Troels Mortensen, direktør i Svendborg Rabbits, formand for Basketligaen og medlem af bestyrelsen i Danmarks Basketball Forbund.


Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:


"SPORT LIVE har på det seneste indgået flerårige aftaler med nogle af landets største tv-distributører, og derfor giver det god mening, at vi nu også fokuserer på en længere tidshorisont, når det drejer sig om rettighedsaftaler," siger Flemming Kjellerup.


Sæsonens første tv-kamp på SPORT LIVE spilles torsdag d. 22. september kl. 19.15 i Næstved Hallerne, hvor Team FOG Næstved får besøg af Værløse Blue Hawks.


SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


1,550 views0 comments

Comments


bottom of page