MASSER AF KVINDEFODBOLD PÅ SPORT LIVESPORT LIVE har sikret sig rettighederne til den bedste danske række i Kvindefodbold, Gjensidige Kvindeliga for sæsonen 2020-2021.

Aftalen betyder, at en udvalgt kamp fra Gjensidige Kvindeliga hver uge vil blive vist live – som udgangspunkt lørdag kl. 14.00. Ud over den ugentlige tv-kamp vil magasinprogrammet 'Fodbold med Q' udkomme hver onsdag. Programmet sætter fokus på Gjensidige Kvindeliga, og har hver uge besøg af hovedpersoner fra ligaen.

”Forlængelsen af tv-aftalen med SPORT LIVE er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af dansk kvindefodbold. Det betyder, at mange danskere fortsat får mulighed for at se kvindefodbold fra den øverste hylde i Danmark, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Den første sæson med Gjensidige Kvindeliga, har været en fantastisk succes. Det lover godt for fremtiden i dansk kvindefodbold”, udtaler Nicolai Kaas, chef for Kvindeligaen.

Også hos SPORT LIVE er der stor begejstring for forlængelsen af tv-aftalen:

”Vi ser et stort potentiale i Gjensidige Kvindeliga og kvindefodbolden. De store herreklubber begynder nu også at se potentialet i kvindefodbolden og det potentiale, mener vi at kunne løfte endnu mere ved at give ligaen en solid tv-dækning. Vi glæder os over at være med på rejsen, som kvindefodbolden i disse år er på”, siger Flemming Kjellerup Direktør for SPORT LIVE.

Vi lægger ud med åbningskampen den 8. august mellem FC Nordsjælland og AGF.

107 views

KONTAKT:

Tel: +45 40 29 49 77

Email: f3@f3mediagroup.com

Korsdalsvej 135

2605 Brøndby