MASSER AF KVINDEFODBOLD PÅ SPORT LIVE

Updated: Jan 21SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til den bedste danske række i Kvindefodbold, Gjensidige Kvindeliga for sæsonen 2020-2021.

Aftalen betyder, at en udvalgt kamp fra Gjensidige Kvindeliga hver uge vil blive vist live – som udgangspunkt lørdag kl. 14.00. Ud over den ugentlige tv-kamp vil magasinprogrammet 'Fodbold med Q' udkomme hver onsdag. Programmet sætter fokus på Gjensidige Kvindeliga, og har hver uge besøg af hovedpersoner fra ligaen.

”Forlængelsen af tv-aftalen med SPORT LIVE er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af dansk kvindefodbold. Det betyder, at mange danskere fortsat får mulighed for at se kvindefodbold fra den øverste hylde i Danmark, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Den første sæson med Gjensidige Kvindeliga, har været en fantastisk succes. Det lover godt for fremtiden i dansk kvindefodbold”, udtaler Nicolai Kaas, chef for Kvindeligaen.

Også hos SPORT LIVE er der stor begejstring for forlængelsen af tv-aftalen:

”Vi ser et stort potentiale i Gjensidige Kvindeliga og kvindefodbolden. De store herreklubber begynder nu også at se potentialet i kvindefodbolden og det potentiale, mener vi at kunne løfte endnu mere ved at give ligaen en solid tv-dækning. Vi glæder os over at være med på rejsen, som kvindefodbolden i disse år er på”, siger Flemming Kjellerup Direktør for SPORT LIVE.

Vi lægger ud med åbningskampen den 8. august mellem FC Nordsjælland og AGF.

256 views0 comments

Recent Posts

See All

KONTAKT:

Tel: +45 40 29 49 77

Email: f3@f3mediagroup.com

Korsdalsvej 135

2605 Brøndby