Search

LANDSKAMPE på SPORT LIVENår Danmarks U19-landshold møder Letland, Ukraine og England i kamp for at nå EM-slutrunden, kan du se kampene på SPORT LIVE.

DBU om aftalen:

”Vi har nogle meget talentfulde ungdomslandshold, og det er virkelig glædeligt, at vi nu har muligheden for at vise U19-herrelandsholdet frem til en større del af den danske befolkning. Det er et skulderklap til spillerne for deres store dedikation og hårde arbejde og til talentudviklingen både i klubberne og i forbundet - og det er stort for både drengene selv og for DBU,” siger Flemming Berg, DBU’s talentudviklingschef for herrer.

”Vi glæder os over samarbejdet med SPORT LIVE og håber, at det blot er starten på at få bredt vores ungdomslandshold længere ud og hjem i stuerne,” siger Flemming Berg.

Direktør for SPORT LIVE, Flemming Kjellerup, siger:

”Det er et stort skridt for os, at vi nu kan sende landsholdsfodbold på SPORT LIVE. Dansk fodbold er kendt for sin talentudvikling, og på U19-landsholdet optræder helt sikkert en række af fremtidens stjernespillere, som vi glæder os voldsomt til at præsentere for vores seere. Vi er faktisk også lidt stolte af det”.

”Vores tv-kanal har som målsætning at give plads til noget af al den sport, som fortjener at komme på tv. Og den kategori tilhører de danske ungdomslandshold jo uden tvivl,” siger Flemming Kjellerup.


0 views

KONTAKT:

KONTAKT OS:

Tel: +45 40 29 49 77

Email: f3@f3mediagroup.com

Korsdalsvej 135

2605 Brøndby