Fodboldlandskampe på SPORT LIVE

Updated: May 26Når Danmarks U19-landshold møder Letland, Ukraine og England i kampen for at nå EM-slutrunden, kan kampene følges på SPORT LIVE.


DBU siger om aftalen:


”Vi har nogle meget talentfulde ungdomslandshold, og det er virkelig glædeligt, at vi nu har muligheden for at vise U19-herrelandsholdet frem til en større del af den danske befolkning. Det er et skulderklap til spillerne for deres store dedikation og hårde arbejde og til talentudviklingen både i klubberne og i forbundet - og det er stort for både drengene selv og for DBU,” siger Flemming Berg, DBU’s talentudviklingschef for herrer.


”Vi glæder os over samarbejdet med SPORT LIVE og håber, at det blot er starten på at få bredt vores ungdomslandshold længere ud og hjem i stuerne,” fastslår han.


Direktør for SPORT LIVE, Flemming Kjellerup, siger:


”Det er et stort skridt for os, at vi nu kan sende landsholdsfodbold på SPORT LIVE. Dansk fodbold er kendt for sin talentudvikling, og på U19-landsholdet optræder helt sikkert en række af fremtidens stjernespillere, som vi glæder os voldsomt til at præsentere for vores seere. Vi er faktisk også lidt stolte af det.”


”Vores tv-kanal har som målsætning at give plads til noget af al den sport, som fortjener at komme på tv. Og den kategori tilhører de danske ungdomslandshold jo uden tvivl,” siger Flemming Kjellerup.

183 views0 comments

Recent Posts

See All