top of page

Ejerkredsen bag SPORT LIVE styrket med en af landets mest erfarne digitale profilerI social media-branchen ved næsten alle, hvem han er. I tv-branchen har han også haft sin gang. Mest i rollen som eksperten, der forklarer trends og tendenser, men nu er han klar til en helt ny rolle.


Thomas Bigum er trådt ind i ejerkredsen bag SPORT LIVE. Han har i mere end 10 år studeret, testet, analyseret og formidlet viden om sociale medier, og nu har han takket ja til en plads bag roret hos tv-kanalen for dansk idræt.


SPORT LIVE har i dag tæt ved 10.000 følgere på de sociale medier. Den fanbase er tiltrukket via en strategi, der kan betragtes som en standard-strategi. Men SPORT LIVE har højere ambitioner og har derfor arbejdet på at tiltrække den (eller de) rette personer til at løfte potentialet.


Med Bigum i ejerkredsen præsenterer SPORT LIVE mere end blot en midlertidig plan om forbedring af tilstedeværelsen på sociale medier. Her er tale om en langvarig og bæredygtig sikring af, at kanalen når ud til det publikum, der elsker dansk idræt ligeså meget, som SPORT LIVE selv gør.


"Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg først forstod, hvor stor en forskel SPORT LIVE gør for dansk breddeidræt," siger Bigum, og fortsætter med at beskrive sit motiv bag beslutningen:


"Da jeg indså, hvordan SPORT LIVE sikrer dygtige danske idrætsudøvere både en plads, en stemme OG en mulighed for at hente flere sponsorater hjem til deres sportsgren, så flyttede beslutningen sig fra at være en personlig mulighed til at føles som en pligt til at hjælpe til," forklarer Thomas Bigum.


Direktør Flemming Kjellerup har store forventninger til samarbejdet:


"Med Bigum på holdet har vi præcis det, vi skal bruge hos SPORT LIVE til at skabe unikt og engagerende indhold, som kan bruges på tværs af platforme, og der er helt klart et potentiale for at udnytte vores indhold langt mere kommercielt, end vi gør i dag," siger han.


Om SPORT LIVE


SPORT LIVE blev etableret den 1. august 2019 og sender fra en lang række danske idrætsbegivenheder, der normalt ikke bliver dækket på tv. Kanalen byder på flere end 30 forskellige sportsgrene, bl.a. tennis, bordtennis, padel, floorball, fodbold, cykling, futsal, motorsport, hestevæddeløb, petanque, parasport, volleyball og basketball. SPORT LIVE kan ses af over en halv million husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.


405 views0 comments

Comments


bottom of page