• sportlivedk

Dansk Tennis Forbund og SPORT LIVE indgår tv-aftaleMere end 250.000 husstande vil få mulighed for at opleve dansk toptennis, når SPORT LIVE i de kommende to år viser Elitedivisionen og DM-finaler på tv.


Eksponeringen af den bedste tennis på dansk grund får et markant løft. Fremover vil DM-finaler både individuelt og for hold blive transmitteret på tv-kanalen SPORT LIVE, der specialiserer sig i dansk sport.


Det sker efter, at SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund har indgået en toårig samarbejdsaftale.


Udover DM-finalerne vil Elitedivisionen i tennis blive fulgt tæt med en holdkamp fra hver runde i grundspillet udendørs. Det er første gang nogensinde, at Elitedivisionen dækkes fast på tv.


”Vi er rigtig glade for at have indgået den her aftale med SPORT LIVE, som sikrer dansk toptennis på en dansk kanal. Elitedivisionen er inde i en spændende udvikling og har et højt sportsligt niveau. Nu tager vi endnu et skridt i udviklingen af holdturneringen med tv-transmissioner fra grundspillet og finalerne. Samtidig får vi vist de individuelle DM-finaler, som altid er garant for god underholdning,” siger Joakim Thörring, der er turnerings-ansvarlig i Dansk Tennis Forbunds bestyrelse.


Stærke navne som Holger Rune, Clara Tauson, Frederik Løchte Nielsen, Karen Barritza og Christian Sigsgaard har været med til at hæve Elitedivisionens sportslige niveau i de senere år.


Første transmission bliver fra Medaljespillet i holdturneringen, hvor guldet skal afgøres søndag den 14. marts i KB på Frederiksberg. To uger senere, den 27. marts, står den på de individuelle finaler for damer og herrer fra DM i Hillerød.


Aftalen mellem SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund giver desuden mulighed for, at parterne kan blive enige om transmissioner fra andre begivenheder på dansk grund.

454 views0 comments

Recent Posts

See All