top of page

Dansk Petanque Forbund og SPORT LIVE indgår aftale om tv-dækning af DM og VMNår DM i petanque spilles i juli, bliver det for første gang med tv-kameraer på sidelinjen. Det er resultatet af en historisk aftale med kanalen SPORT LIVE.

Danmarksmesterskabet afvikles i Holbæk Sportsby fra d. 1. til 4. juli. SPORT LIVE er til stede søndag og sender finalerne i herre- og damedouble de efterfølgende dage.


Det betyder, at op mod en halv million danskere får mulighed for at se kampene.


Dansk petanque går en spændende tid i møde med både DM i Holbæk og næste års store VM-slutrunde, som finder sted i Karlslunde med deltagelse af over 50 nationer.


Begge begivenheder er en del af tv-aftalen og bliver derfor vist på SPORT LIVE.


Det er første gang nogensinde, at petanquekampe vises på dansk tv, og det vækker stor begejstring hos Henrik Toft, formand for eliteudvalget i Dansk Petanque Forbund.


“Vi er rigtigt glade for at indgå en tv-aftale med SPORT LIVE og ser frem til et givtigt samarbejde, som begge parter kan blive tilfredse med. Med sådan en aftale ser vi flere muligheder for en større synliggørelse af vores sport, både hvad angår transmission og mere omtale i medierne. Til næste år i maj afholder vi VM i single, mix-double og double på dansk grund, og vi glæder os over, at SPORT LIVE også dér vil transmittere fra begivenheden. DM er en fin opvarmning, der giver vores medlemmer og alle andre petanque-interesserede en god forsmag på, hvad der er i vente,” siger Henrik Toft.


Også hos SPORT LIVE glæder man sig over den historiske aftale.

”Petanque-forbundet er jo ikke et forbund med en stor organisation som fodbold og håndbold, så det er super flot, at de er lykkedes med at sikre en VM-slutrunde til Danmark. Vi er glade for, at vi kan være med til at udbrede kendskabet til petanque ved at sende både DM og VM,” siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, som står bag SPORT LIVE.


Om Dansk Petanque Forbund


Petanquespillet blev organiseret i Danmark ved stiftelsen af Dansk Petanque Forbund i marts 1986, og forbundet har i dag en moderne organisation med en række udvalg, der varetager bredde- og eliteinteresser for både juniorer og seniorer. Dansk Petanque Forbund har hovedsæde i Brøndby og organiserer flere end 3.000 medlemmer i 65 foreninger over hele Danmark. Forbundet samarbejder også med DGI, og tilsammen har de to organisationer næsten 12.000 medlemmer. Dertil kommer de mange, som spiller petanque i bl.a. Dansk Firmaidrætsforbund, Ældre Sagen og KFUM Idræt.


Læs mere om Dansk Petanque Forbund på www.petanque.dk

730 views0 comments

Commentaires


bottom of page