top of page

Danish Beachvolley Tour: SPORT LIVE sender semifinaler og finaler direkte


Kongens Nytorv i København danner ramme om Beachvolley Tour-finalerne i august. Foto: Patrick Dufrêche.

SPORT LIVE sender i år direkte tv fra begge semifinalestævner på Danish Beachvolley Tour samt de afsluttende tour-finaler, som spilles søndag d. 11. august i hjertet af København.


Sommeren flytter for alvor ind på SPORT LIVE i weekenden d. 20. og 21. juli, når det første semifinalestævne på Danish Beachvolley Tour afvikles på Henne Strand ved Vesterhavet.


Lørdag eftermiddag fra kl. 14.00 sender SPORT LIVE fire timer direkte fra de indledende kampe, og søndag eftermiddag kl. 14.30 gælder det så kvindernes og herrernes finaler.


Seerne kan også glæde sig til at følge de to finalekampe ved det andet og sidste semifinalestævne, som løber af stablen i sandet på Amager Strandpark d. 4. august.


Sæsonen kulminerer med et kæmpe arrangement på Kongens Nytorv i København, hvor tour-vinderne skal findes d. 11. august. SPORT LIVE viser både kvinde- og herrefinalen.


Sidste år var touren ramt af ustadigt vejr, men da finalerne skulle spilles på Kongens Nytorv, var det i flot solskin og med masser af tilskuere. Hos kvinderne var der guld til Sofia Bisgaard og Clara Windeleff, mens herrefinalen blev vundet af Nicolai Houmann og Mads Møllgaard.

Beachvolley har sine rødder tilbage i 1920'erne på de californiske strande i USA, hvor det oprindeligt var et ”seks mod seks”-spil. Siden har sporten spredt sig til det meste af verden og udviklet sig til den form, vi kender i dag, hvor der er to spillere på hver side af nettet.


I Danmark begyndte man at spille beachvolleyball i starten af 1990’erne. Det første officielle DM blev afholdt i 1993, og på samme tid blev den tilhørende Beachvolley Tour etableret.


Sendetider på SPORT LIVE (med forbehold for ændringer):


LØRDAG D. 20. JULI

14.00 LIVE: Semifinalestævne, Henne Strand


SØNDAG D. 21. JULI

14.30 LIVE: Semifinalestævne, Henne Strand


SØNDAG D. 4. AUGUST

14.30 LIVE: Semifinalestævne, Amager Strandpark


SØNDAG D. 11. AUGUST

16.00 LIVE: Tour-finaler, Kongens Nytorv


SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 husstande og distribueres af YouSee, Norlys, Waoo, Allente, Altibox og JFM Play samt Nanoq Media i Grønland og Televarpið på Færøerne.


Læs mere om Danish Beachvolley Tour på www.beachvolley.dk

973 views0 comments

Kommentare


bottom of page