top of page

Boost til dansk boksning: SPORT LIVE indgår tv-aftale med Gilleleje Bokseklub


Silas Gryholt (tv.) er et af de unge stortalenter, der er tilknyttet Gilleleje Bokseklub. Foto: Andreas Birkebæk.

En ny tv-aftale mellem SPORT LIVE og Gilleleje Bokseklub betyder, at seerne fremover kan glæde sig til endnu mere dansk topboksning fra både amatør- og professionelle stævner.


I 2022 kunne Gilleleje Bokseklub fejre 40-års jubilæum, og de seneste år har klubben vokset sig stærkere og er blevet en faktor, man regner med i dansk boksning. På den baggrund har SPORT LIVE indgået en tv-aftale med klubben, som fremover vil afvikle stævner i flere byer rundt omkring i landet med både amatørkampe og professionelle kampe på programmet.


Seerne får boksestævner af meget høj kvalitet rent sportsligt samt et stort setup af lyd og lys, fortæller Oliver Møllenberg, som er træner og stævneansvarlig i Gilleleje Bokseklub:


"Jeg er stolt over, at vi har indgået denne tv-aftale med SPORT LIVE. Det er første gang, at en bokseklub som forening har gjort dette, og det vidner om den kvalitet, vi som klub har bevist gennem vores dygtige boksere og store gallastævner. Vi glæder os til at komme i gang og løfte sløret for, hvor vores første stævne bliver, og hvilke boksere vi hiver ind."


SPORT LIVE har i forvejen en aftale med TK Promotion om visning af deres professionelle stævner, og kanalen har også dækket bl.a. DM, landskampe og nordiske mesterskaber. Den nye aftale med Gilleleje Bokseklub betyder, at endnu mere dansk boksning kommer på tv.


Flemming Kjellerup, direktør hos SPORT LIVE, glæder sig til samarbejdet:


"Vi har fulgt det store arbejde og den imponerende udvikling i Gilleleje tæt, og vi kan jo se, at de allerede har masser af tilskuere til deres velafviklede stævner. Derfor er vi nu klar til at tage et stort skridt sammen med klubben og sende direkte fra de stævner, de arrangerer."


"Stævnerne vil også inkludere professionelle kampe, og det giver bl.a. mulighed for, at klubbens egne talenter kan prøve kræfter med det professionelle game i rammer, som de kender, og hvor de er vant til at præstere. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at give dansk boksning endnu et skub i den rigtige retning,” siger Flemming Kjellerup.


Blandt Gilleleje Bokseklubs unge talenter er Silas Gryholt, som for nylig vandt sølv ved de nordiske mesterskaber i Herning. Klubben er også hjemsted for bl.a. det danske OL-håb Sofie Rosshaug, som fik sin professionelle debut ved Gilleleje Galla Fight Night i januar.


Indtil videre er der planlagt tre Gilleleje-stævner, som vises direkte på SPORT LIVE. Første stævne afvikles til efteråret, mens de næste to forventes at finde sted i starten af 2025.


SPORT LIVE kan ses af næsten 700.000 husstande og distribueres i Danmark via YouSee, Norlys, Waoo, Allente og Altibox. Kanalen er også tilgængelig i Grønland via Nanoq Media og på Færøerne via Televarpið. Derudover kan SPORT LIVE streames gennem JFM Play.

2,376 views0 comments

Comments


bottom of page