top of page

Billetter til Hjørrings første futsalfinale mod Gentofte udsolgt på rekordtid


Billetterne til Hjørrings første futsalfinale i Park Vendia er blevet revet væk. Foto: Jim Christensen.

For første gang i klubbens historie har Hjørring Futsal Klub sikret sig en plads i finalen i Futsal Ligaen - og billetterne til den første finalekamp i Hjørring er blevet revet væk.


Billetterne til lørdagens finale i Park Vendia mellem Hjørring Futsal Klub og Futsal Gentofte blev sat til salg mandag eftermiddag, og efter blot en time var samtlige 500 billetter solgt.


Finalen i Futsal Ligaen spilles bedst af tre kampe. Dramaet sparkes i gang på lørdag d. 16. april i Hjørring, mens kamp nummer to og eventuelt tre spilles i Gentofte d. 23. og 30. april.


Billetter til alle futsalfinalerne formidles via SPORT LIVEs billetselskab Boldbillet.dk, som siden 2016 har solgt billetter til en lang række danske sportsbegivenheder og kampe, bl.a. fodbold, amerikansk fodbold, futsal, basketball, håndbold, volleyball og floorball.


Aldrig før er en begivenhed blevet udsolgt så hurtigt på Boldbillet.dk.


- Vi glæder os over den enorme interesse for futsalfinalen i Hjørring, og vi ser naturligvis også frem til at transmittere finalerne på SPORT LIVE. Der er lagt op til en kæmpe futsalfest med masser af tændte tilskuere på lægterne, og vi vil gøre vores bedste for at bringe den fantastiske stemning helt hjem i stuerne, siger direktør Flemming Kjellerup.


Første finale mellem Hjørring og Gentofte vises direkte på SPORT LIVE lørdag d. 16. april fra kl. 12.50. SPORT LIVE sender også direkte fra finale nummer to og eventuelt tre i Gentofte.


Med en sejr over Hjørring kan Gentofte sikre sig klubbens femte mesterskab i træk.

796 views0 comments

コメント


bottom of page