PADEL DM PÅ SPORT LIVE

 

Når der afvikles DM i den relativt nye sportsgren Padel den 5. december, er SPORT LIVE på plads og sender fra både herre- og dame-finalen.

 

Padel, som vel bedst kan betegnes som en mellemting mellem tennis og squash, vinder frem over hele verden i disse år, og også i Danmark er det den hurtigst voksende sportsgren overhovedet.

 

”Vi ser frem til at vise Padel-sporten frem for vores seere. Det er en sportsgren hvor der er fart på, ikke bare på banen. Sammen med Dansk Padel Forbund arbejder vi på at vise flere begivenheder på SPORT LIVE,” siger direktør Flemming Kjellerup.

 

Formand for Dansk Padel Forbund, Ole Egholm, glæder sig også til samarbejdet med SPORT LIVE:

”Jeg er super glad for tv-aftalen. Det er et stort skridt for os, at det nu også bliver muligt at se danske padel-kampe på tv. Seerne kan glæde sig, og det samme gør vi,” siger han.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MASSER AF KVINDEFODBOLD PÅ SPORT LIVE

 

 

SPORT LIVE har sikret sig rettighederne til den bedste danske række i Kvindefodbold, Gjensidige Kvindeliga for sæsonen 2020-2021.

Aftalen betyder, at en udvalgt kamp fra Gjensidige Kvindeliga hver uge vil blive vist live – som udgangspunkt lørdag kl. 14.00. Ud over den ugentlige tv-kamp vil magasinprogrammet 'Fodbold med Q' udkomme hver onsdag. Programmet sætter fokus på Gjensidige Kvindeliga, og har hver uge besøg af hovedpersoner fra ligaen.

”Forlængelsen af tv-aftalen med SPORT LIVE er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af dansk kvindefodbold. Det betyder, at mange danskere fortsat får mulighed for at se kvindefodbold fra den øverste hylde i Danmark, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. Den første sæson med Gjensidige Kvindeliga, har været en fantastisk succes. Det lover godt for fremtiden i dansk kvindefodbold”, udtaler Nicolai Kaas, chef for Kvindeligaen.

Også hos SPORT LIVE er der stor begejstring for forlængelsen af tv-aftalen:

”Vi ser et stort potentiale i Gjensidige Kvindeliga og kvindefodbolden. De store herreklubber begynder nu også at se potentialet i kvindefodbolden og det potentiale, mener vi at kunne løfte endnu mere ved at give ligaen en solid tv-dækning. Vi glæder os over at være med på rejsen, som kvindefodbolden i disse år er på”, siger Flemming Kjellerup Direktør for SPORT LIVE.

Vi lægger ud med åbningskampen den 8. august mellem FC Nordsjælland og AGF.

 

 

FLOORBALL DANMARK OG  SPORT LIVE INDGÅR TV-AFTALE

 

Når efterårets sæson for Select herreliga går i gang, er det med TV-dækning af otte grundspilskampe. Kampene bliver vist på kanalen SPORT LIVE, der kan vælges hos de fleste tv-distributører.

Dansk floorball er i fremgang og flere danskere har fået øjnene op for stavsporten med den lette hvide bold med huller. Nu får de også mulighed for at følge med hjemme fra sofaen, når de bedste floorballspillere i landet skal dyste om placeringer og metal.

- Det er en unik mulighed for at vise Floorball frem og kommer til at give produkt liga et løft. Samarbejdet med SPORT LIVE under VM-kvalen i Frederikshavn i januar var super godt, og jeg ser frem til at vi i fællesskab med klubberne kan løfte sporten til et nyt niveau”, udtaler sekretariatschef Carsten Provstgaard.

Grundspilskampene bliver vist over otte torsdags aftener i efteråret forskellige steder i landet. I aftalen indgår også visning af Pokal finale i januar 2021 og DM-finalerne i Helsingør til april 2021.

SPORT LIVEs direktør, Flemming Kjellerup, glæder sig også over aftalen:

”Vi havde et rigtig godt samarbejde med DR og Floorball Danmark omkring VM-kvalifikationen, hvor sportsgrenen fik gjort opmærksom på sit potentiale som tv-sport. Det er en sport med fart og intensitet, det er teknisk og det er underholdende. Og så er der mange mål i kampene. Desuden viste stævnet i Frederikshavn at der er et passioneret og medlevende publikum som kan skabe en festlig ramme, når vi forhåbentlig igen får lov at have tilskuere til sportsbegivenheder. Vi glæder os meget til at udvikle Floorball som tv-sport og give vores seere en række LIVE-kampe hen over efteråret,” siger han.

 

 

 

YOUSEE-KUNDER SKAL VÆLGE KANALEN

 

Den seneste tid har vi ligget frit til alle YouSees kunder. Den aftale er netop udløbet. Vi håber at mange har kunnet lide det, de har set. Og så er der jo fra i dag mulighed for at vælge kanalen i YouSees ”Bland-selv”-pakke, eller kontakte YouSee for at få kanalen som enkeltstående kanal sammen med den pakke man har i forvejen. 

SPORT LIVE I DANMARKS STØRSTE UAFHÆNGIGE ANTENNEFORENING

 

Vi har netop indgået aftale med Danmarks største, uafhængige antenneforening, Glentevejs Antennelaug i Odense, som har valgt at tage SPORT LIVE ind i grundpakken. Glentevejs Antennelaug har omkring 27.000 medlemmer.

”Det var hurtigt ret oplagt for os, at SPORT LIVE hører til i vores grundpakke. Kanalen giver plads til nichesportsgrene og til den lokale idræt, og det vil vi gerne støtte op om,” siger

Lars J. Knudsen, direktør i Glentevejs Antennelaug.

”Blandt vores medlemmer er der mange der dyrker en nichesport i en lokal forening her i Odense, og jeg er sikker på at de vil tage godt imod SPORT LIVE,” siger Lars J. Knudsen.

 

Flemming Kjellerup, SPORT LIVE:
”Vi er meget glade for at Glenten har taget vores kanal ind, og at de bakker op om vores målsætning om at give plads til noget af al den danske sport, som fortjener at komme på tv. Vi laver i år mere end 150 produktioner fra dansk idræt, og det er et niveau som vi regner med kun at skrue op for i fremtiden.”

 

 

 

LANDSKAMPE på SPORT LIVE

 

Når Danmarks U19-landshold møder Letland, Ukraine og England i kamp for at nå EM-slutrunden, kan du se kampene på SPORT LIVE.

DBU om aftalen:

”Vi har nogle meget talentfulde ungdomslandshold, og det er virkelig glædeligt, at vi nu har muligheden for at vise U19-herrelandsholdet frem til en større del af den danske befolkning. Det er et skulderklap til spillerne for deres store dedikation og hårde arbejde og til talentudviklingen både i klubberne og i forbundet - og det er stort for både drengene selv og for DBU,” siger Flemming Berg, DBU’s talentudviklingschef for herrer. 

 

”Vi glæder os over samarbejdet med SPORT LIVE og håber, at det blot er starten på at få bredt vores ungdomslandshold længere ud og hjem i stuerne,” siger Flemming Berg.

 

Direktør for SPORT LIVE, Flemming Kjellerup, siger:

”Det er et stort skridt for os, at vi nu kan sende landsholdsfodbold på SPORT LIVE. Dansk fodbold er kendt for sin talentudvikling, og på U19-landsholdet optræder helt sikkert en række af fremtidens stjernespillere, som vi glæder os voldsomt til at præsentere for vores seere. Vi er faktisk også lidt stolte af det”.

 

”Vores tv-kanal har som målsætning at give plads til noget af al den sport, som fortjener at komme på tv. Og den kategori tilhører de danske ungdomslandshold jo uden tvivl,” siger Flemming Kjellerup.

 

Danmarks kampe vil blive dækket med et fuldt HD-setup og med en redaktionel ramme omkring kampene. Kommentator Peter Jørgensen og ekspertkommentator Jesper Helmin glæder sig til at gøre seerne endnu klogere på de danske U19-landsholdsspillere.

 

SPORT LIVE gik i luften i august 2019 og kanalen distribueres gennem Canal Digital, YouSee, Stofa, Waoo samt en række antenneforeninger.

 

 

Tak for et godt billede til fodboldbilleder.dk

 

 

 

 

SPORT LIVE i partnerskab med DR

 

SPORT LIVE og DR har indgået en samarbejdsaftale, som betyder at parterne fremover kommer til at samarbejde om en række sportsproduktioner, startende med Danmarks VM-kvalifikationsturnering i Floorball, som afvikles i Frederikshavn i denne weekend

 

SPORT LIVE har i forvejen planlagt at lave mere end 150 produktioner fra dansk idræt i 2020, og med den nye aftale får DR nyhedsret til alle SPORT LIVEs produktioner.

 

Direktør på SPORT LIVE, Flemming Kjellerup, er glad for den nye aftale: ”Ved at forene kræfterne mener jeg at både vi og DR kan give en langt bedre dækning af alt det spændende, der sker i dansk idræt. Selvfølgelig til fordel for seerne – men også for idrætten, som får mere synlighed, og dermed bedre muligheder for at kunne tiltrække sponsorer, tilskuere og nye medlemmer til deres sport,” siger han.

 

”På SPORT LIVE har vi en ambition om at give plads og eksponering til noget af al den danske idræt, som fortjener at komme på tv. Den nye samarbejdsaftale med DR er endnu et skridt i den retning,” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.

Fra 1. januar får mange flere mulighed for at se SPORT LIVE.

 

Nye aftaler med Canal Digital og en lang række antenneforeninger betyder, at den nye danske sportskanal nu ligger i over 90.000 husstande.  SPORT LIVE sender masser af hestevæddeløb, og derudover er ambitionen at sende fra al den danske idræt, som fortjener at komme på tv.

 

”Vi kommer til at lave mere end 150 produktioner i 2020 fra dansk idræt. I starten af året har vi foreløbig planlagt at sende Futsal, Kajakpolo, Billard, Cykelcross, Bordtennis, Damebasket, Roning og Floorball,” siger SPORT LIVEs direktør Flemming Kjellerup, som også glæder sig til at sende fra Verdens største travløb, Prix d’Amerique i Paris i slutningen af januar.

 

”Det er fantastisk at vi allerede har nået så stor udbredelse. Vi startede 1. august i år med ca. 5.000 husstande, så det er gået stærkt,” siger han.

 

Nye modtagere af SPORT LIVE fra 1. januar er:

Canal Digital – (Sportspakken). Antenneforeninger: Skagen, Christiansfeld, Præstø, Nanoq, Korup, Ejby, Ålbæk, Tune, Vindinge, Fredensborg Søhus og Østerbro.

 

Derudover kan vi ses hos: YouSee (Bland-Selv eller tilvalg), Stofa (Vælg-Selv eller tilvalg), Waoo (tilvalg).

KONTAKT:

Tel: +45 40 29 49 77

Email: f3@f3mediagroup.com

Korsdalsvej 135

2605 Brøndby